The person who reaches the highest number of points among all the competition during Nails Olympic Norway 2019 - will receive a cup, and title:

 

Grand Master Nail Art Norway 2019
Grand Master Pink & White Norway 2019

 

 Division 1 Nail Art

People who have never competed in the regional, national or international championship in nail art categories, as well as people who participated in a competition but weren’t awarded 1st, 2nd or 3rd place.

Division 2 Nail Art

People who have competed in an international championship in nail art categories and have won 1st, 2nd or 3rd place in Division 1.

 Division 1 Pink&White

People who have never competed in the regional, national or international championship in pink&white categories, as well as people who participated in a competition but weren’t awarded 1st, 2nd or 3rd place.

Division 2 Pink&White

People who have competed in an international championship in pink&white categories and have won 1st, 2nd or 3rd place in Division 1.

 

*this means that competitors can start in division 1 in nail art. categories and in division 2 in pink & white categories and vice versa.

*  We added 3rd competition to pink&white L&P Akcylic and Gel  – PERFECT
 MATCH – this will simply assess how closely the two sets of nails
 match each other. All elements will be observed to see if smiles
 lines, apex, sidewalls etc are matching across both hands via the two
 different techniques using L&P Acrylic & Gel systems.

Topics competition Nail Art:


Nail Poster  - GREEK GODDESS
Tip Box Mix Media – RIO DE JANEIRO
Jewelry Nails – RIO DE JANEIRO CARNIVAL COSTUMES

 

>> ONLINE FORM <<

Timetable 2019

Saturday 02.11.2019r.

8:00 – 8:30  Registration
8:30 – 8.45   Briefing Gel Polish Manicure 
8:45 – 9:30  Gel Polish Manicure  –  30 min. (2 hands) – 1 division 45 min. (2 hands) – 2 division
11:00 – 11.15 Registration Salon Nails
11.15 -11.30 Briefing Salon Nails
11.30 – 12:30 Salon Nails  – 60 min (1 hand)
13:30  - 13.45 Registration  Stiletto Design  
13:45 – 14.00 Briefing Stiletto Design
14.00 – 16.00 Stiletto Design – 120 min (1 hand)
16.15 – 16.30  Registration Studio Nail Art
16.30 – 16.45  Briefing Stiletto Design
17.00 – 18.00 Studio Nail Art 60 min. (3 tips)

Sunday 03.11.2019

8.00 – 8.30  Registration Pink& White akryl/gel
8:30 – 8.45   Briefing  Pink& White akryl/gel
8:45 – 10.00   Pink & White akryl/gel  tip/overlay 75 min (1 hand)
10:00 – 10:15  Break
10:15 – 11:30   Pink& White sculpt akryl/gel 75 min (1 hand)
12.45 – 13.00 Registration  Nails Jewerly
13.00 – 13:15 Briefing Jewerly Design
13.15 – 14.00 Jewerly Design 45 min (1 hand)
16.00  Ceremony

Copyright © 2016 Nails Olympic Show