The person who reaches the highest number of points among all the competition during Nails Olympic Bulgaria 2019 - will receive a cup, and title:

 

Grand Master Nail Art Bulgaria 2019
Grand Master Pink & White Bulgaria 2019

 

 Division 1 Nail Art

People who have never competed in the regional, national or international championship in nail art categories, as well as people who participated in a competition but weren’t awarded 1st, 2nd or 3rd place.

Division 2 Nail Art

People who have competed in an international championship in nail art categories and have won 1st, 2nd or 3rd place in Division 1.

 Division 1 Pink&White

People who have never competed in the regional, national or international championship in pink&white categories, as well as people who participated in a competition but weren’t awarded 1st, 2nd or 3rd place.

Division 2 Pink&White

People who have competed in an international championship in pink&white categories and have won 1st, 2nd or 3rd place in Division 1.

 

*this means that competitors can start in division 1 in nail art. categories and in division 2 in pink & white categories and vice versa.

            *  We added 3rd competition to pink&white L&P Akcylic and Gel  – PERFECT
 MATCH – this will simply assess how closely the two sets of nails
 match each other. All elements will be observed to see if smiles
 lines, apex, sidewalls etc are matching across both hands via the two
 different techniques using L&P Acrylic & Gel systems.

 

Topics competition Nail Art:

Flat Design - Autumn
Tip Box Mix Media – The World of exotic birds
Jewelry Nails – Dancing with the Stars

 

>> ONLINE FORM <<

Timetable 2019

Friday 27.09.2019

8:30 – 9:00  Registration
9:00 – 9.30   Briefing Gel Polish Manicure 
9:30 – 10:15  Gel Polish Manicure  –  30 min. (2 hands) – 1 division 45 min. (2 hands) – 2 division
11:45 – 12.00 Registration Salon Nails
12.00 -12.15 Briefing Salon Nails
12.15 – 13:15 Salon Nails  – 60 min (1 hand)
14:30  - 14.45 Registration  Stiletto Design  
14:45 – 15.00 Briefing Stiletto Design
15.00 – 17.00 Stiletto Design – 120 min (1 hand)
17.15 – 17.30  Registration Studio Nail Art
17.30 – 18.30  Studio Nail Art 60 min. (3 tips)

Saturday 28.09.2019

8.30 – 9.00  Registration Pink& White akryl
9:00 – 9.30   Briefing  Pink& White akryl
9:30 – 10.45   Pink & White akryl tip/overlay 75 min (1 hand)
10:45 – 11:00  Break
11:00 – 12:15   Pink& White sculpt akryl 75 min (1 hand)
13.45 – 14.15 Registration Flat Design
14.15 – 14:30 Briefing Flat Design
14:30 – 15:45  Flat Design 75 min. (1 hand)
16.45 – 17.00 Registration Jewerly Design
17.00 - 17.15  Briefing Jewerly Design
17.15 – 18.00 Jewerly Design 45 min (1 hand)

Sunday 29.09.2019

8:30 – 9:00  Registration Pink&White gel
9:00 – 9.30   Briefing  Pink&White gel
9:30 – 10.45   Pink&White gel  tip/overlay 75 min (1 hand)
10:45 – 11:00  Break
11:00 – 12.15 Pink&White sculpt gel 75 min (1 hand)

Copyright © 2016 Nails Olympic Show