Osoba, która osiągnie największą liczbę punktów spośród wszystkich konkurencji  podczas Nails Olympic Norway 2019 - otrzyma puchar i tytuł:

 

Grand Master Nail Art Norway 2019

Grand Master Pink&White Norway 2019

 

Dywizja 1 Nail Art- osoby, które nigdy nie startowały w jakichkolwiek mistrzostwach w konkurencjach nail art o randze wojewódzkiej, krajowej i międzynarodowej oraz osoby, które startowały i nie zajęły miejsca I,II lub III.

Dywizja 2 Nail Art - osoby, które startowały w mistrzostwach konkurencjach nail art o randze wojewódzkiej, krajowej lub
międzynarodowej  i zajęły miejsce I, II lub III.

 

Dywizja 1 Pink&White - osoby, które nigdy nie startowały w jakichkolwiek mistrzostwach w konkurencjach pink&white o randze wojewódzkiej, krajowej i międzynarodowej oraz osoby, które startowały i nie zajęły miejsca I,II lub III.

Dywizja 2 Pink&White- osoby, które startowały w mistrzostwach konkurencjach pink&white o randze wojewódzkiej, krajowej lub
międzynarodowej  i zajęły miejsce I, II lub III.

*To oznacza, ze uczestnicy mogą startować w dywizji 1 w konkurencjachnail art i w dywizji 2 w konkurencjach pink&white i odwrotnie.

 

*Dodano trzecia konkurencje w ramach Pink&White akryl i żel:  

Perfect Mach Akryl  -  porównanie paznokci akrylowych przedłużonych na szablonie z paznokciami akrylowymi przedłużonymi na tipsie.

 Perfect Mach Żel  -  porównanie paznokci akrylowych przedłużonych na szablonie z paznokciami akrylowymi przedłużonymi na tipsie.

Ocenie podlegają: linia uśmiechu, krawędzie boczne, apex

 

Tematy konkurencji Nail Art:

 Poster  - Boginie Greckie
Tip Box Mix Media – RIO DE JANEIRO
Jewelry Nails – Strój karnawałowy w RIO DE JANEIRO

 

>> FORMULARZ ONLINE <<

Harmonogram 2019

Sobota 02.11.2019r.

8:00 – 8:30  Rejestracja
8:30 – 8.45   Odprawa  Manicure Hybrydowy 
8:45 – 9:30  Manicure Hybrydowy  –  30 min. (2 ręce) – 1 dyw. 45 min. (2ręce) – 2 dyw.
11:00 – 11.15 Rejestracja Salon Nails
11.15 -11.30 Odprawa Salon Nails
11.30 – 12:30 Salon Nails  – 60 min (1ręka)
13:30  - 13.45 Rejestracja Sztylet Design  
13:45 – 14.00 Odprawa Sztylet Design
14.00 – 16.00 Sztylet Design – 120 min (1 ręka)
16.15 – 16.30  Rejestracja Studio Nail Art
16.30 – 16.45  Odprawa Studio Nail Art
17.00 – 18.00 Studio Nail Art 60 min. (3 tipsy)

Niedziela 03.11.2019

8.00 – 8.30  Rejestracja Pink& White akryl/gel
8:30 – 8.45   Odprawa  Pink& White akryl/gel
8:45 – 10.00   Pink & White akryl/gel  tip/overlay 75 min (1 ręka)
10:00 – 10:15  Przerwa
10:15 – 11:30   Pink& White sculpt akryl/gel 75 min (1 ręka)
12.45 – 13.00 Rejestracja Paznokcie Biżuteryjne
13.00 – 13:15 Rejestracja Paznokcie Biżuteryjne
13.15 – 14.00 Jewerly Design 45 min (1 ręka)
16.00  Ceremonia

Copyright © 2016 Nails Olympic Show