Osoba, która osiągnie największą liczbę punktów spośród wszystkich konkurencji  podczas Nails Olympic Bulgaria 2019 - otrzyma puchar i tytuł:

 

Grand Master Nail Art Bułgaria 2019

Grand Master Pink&White Bułgaria 2019

 

Dywizja 1 Nail Art- osoby, które nigdy nie startowały w jakichkolwiek mistrzostwach w konkurencjach nail art o randze wojewódzkiej, krajowej i międzynarodowej oraz osoby, które startowały i nie zajęły miejsca I,II lub III.

Dywizja 2 Nail Art. - osoby, które startowały w mistrzostwach konkurencjach nail art o randze wojewódzkiej, krajowej lub
międzynarodowej  i zajęły miejsce I, II lub III.

Dywizja 1 Pink&White - osoby, które nigdy nie startowały w jakichkolwiek mistrzostwach w konkurencjach pink&white o randze wojewódzkiej, krajowej i międzynarodowej oraz osoby, które startowały i nie zajęły miejsca I,II lub III.

Dywizja 2 Pink&White- osoby, które startowały w mistrzostwach konkurencjach pink&white o randze wojewódzkiej, krajowej lub
międzynarodowej  i zajęły miejsce I, II lub III.

*To oznacza, ze uczestnicy mogą startować w dywizji 1 w konkurencjachnail art i w dywizji 2 w konkurencjach pink&white i odwrotnie.

*Dodano trzecia konkurencje w ramach Pink&White akryl i żel:  

Perfect Mach Akryl  -  porównanie paznokci akrylowych przedłużonych na szablonie z paznokciami akrylowymi przedłużonymi na tipsie.

 Perfect Mach Żel  -  porównanie paznokci akrylowych przedłużonych na szablonie z paznokciami akrylowymi przedłużonymi na tipsie.

Ocenie podlegają: linia uśmiechu, krawędzie boczne, apex

 

Tematy konkurencji Nail Art:

Zdobienia Płaskie – Jesień
Tip Box Mix Media – Świat egzotycznych ptaków

Paznokcie Biżuteryjne  - Taniec z Gwiazdami

Poster – Kobiety wojowniczki przez wieki

 

>> FORMULARZ ONLINE <<

Harmonogram 2019

Piątek 27.09.2019

8:30 – 9:00  Rejestracja  
9:00 – 9.30   Odprawa Manicure Hybrydowy 
9:30 – 10:15  Manicure Hybrydowy  –  30 min. (2 ręce) – 1 dyw. 45 min. (2 ręce) – 2 dyw.
11:45 – 12.00  Rejestracja Salon Nails
12.00 -12.15 Odprawa Salon Nails
12.15 – 13:15 Salon Nails  – 60 min (1 ręka)
14:30  - 14.45 Rejestracja  Stiletto Design  
14:45 – 15.00 Odprawa Sztylet Design
15.00 – 17.00 Sztylet Design – 120 min (1 ręka)
17.15 – 17.30  Rejestracja Studio Nail Art
17.30 – 18.30  Studio Nail Art 60 min. (3 tips)

Sobota 28.09.2019

8.30 – 9.00  Rejestracja Pink& White akryl
9:00 – 9.30   Odprawa  Pink& White akryl
9:30 – 10.45   Pink & White akryl na tipsie 75 min (1 ręka)
10:45 – 11:00  Przerwa
11:00 – 12:15   Pink& White akryl na szablonie 75 min (1 ręka)
13.45 – 14.15 Rejestracja Zdobienia Płaskie
14.15 – 14:30 Odprawa Zdobienia Płaskie
14:30 – 15:45  Zdobienia Płaskie 75 min. (1 ręka)
16.45 – 17.00 Rejestracja Paznokcie Biżuteryjne
17.00 - 17.15  Odprawa Paznokcie Biżuteryjne
17.15 – 18.00 Paznokcie Biżuteryjne 45 min (1 ręka)

 

Niedziela 29.09.2019

8:30 – 9:00  Rejestracja Pink&White Żel
9:00 – 9.30   Odprawa Pink&White Żel
9:30 – 10.45   Pink&White żel na tipsie 75 min (1 ręka)
10:45 – 11:00  Przerwa
11:00 – 12.15 Pink&White żel na szblonie 75 min (1 ręka)

Copyright © 2016 Nails Olympic Show